2 fordele ved brug af ventilation med filter

30 september 2021
Steffen Hansen
image

Der kan være mange grunde til, at du er endt på netop dette indlæg. Det kan være, at du overvejer at købe en ventilator, og er i tvivl om du skal finde en med et filter, eller om du skal købe en der ikke er med filter. Det kan være du allerede har købt en, og egentlig gerne vil vide, om du har truffet det forkerte valg. I dette indlæg kommer vi ind på, hvorfor det er en god idé at købe en ventilator med indbygget filter.

Det fjerner dårlige partikler i luften

Først og fremmest, så anbefales det at købe en ventilator, hvor der er indbygget filter, hvis man døjer med lugt, dårligt luft eller dårligt indeklima. Med et filter indbygget, så kan man nemlig få luften filtreret, så det ikke bare er luft der bliver skiftet ud, men luft hvor dårlige partikler bliver sorteret fra, så man får det reneste af det reneste luft ud på den anden side.

Hvor meget der bliver sorteret fra afhænger af, hvor kraftigt det filter der sidder i er. Et filter måles på styrke, og går fra 1 til 17, hvor 17 er det kraftigste filter. Hvilket man har brug for afhænger helt og holdent af, hvor slemt det står til, der hvor man skal bruge det.

Det giver bedre indeklima

I takt med, at man kan få udskiftet den dårlige luft i et lokale med ny og frisk luft løbende, så vil man helt automatisk kunne mærke en forskel på indeklimaet. Derfor vil man ved brug af en ventilator kunne få et lækkert indeklima, og ikke have samme behov for at skulle lufte ud med gennemtræk, som man normalt ville skulle. Det anbefales dog fortsat, at man lufter ud løbende, hvis man har muligheden for det, i det lokale hvor man har ventilationen installeret.

Flere Nyheder