Bedre med singlerejser end som parrejser

Bedre med singlerejser end som parrejser

Vi får altid skudt i foden, at man skal være i et forhold, at man skal finde alt fra en flirt til en kæreste, partner, udkårne og gerne en, man kan dele resten af livet med.

Hvis man ikke gør det, så er man lidt mærkelig, og hvis man ligefrem ser godt ud også – objektivt set – så må der være noget galt med en, siden ingen “gider have en”.

De færreste tænker over, at man måske skulle have overvejet, at det passer bedst til ens livsstil at bo og leve alene, så man kan fokusere på nogle andre ting i livet, der giver en værdi udover det, at være i et forhold.

Vi er bare oplært med, at sådan skal man gøre tingene, og, bevares, vi er da også sociale dyr, der – med få undtagelser – i større eller mindre omfang kan lide at være sammen med andre mennesker.

Nogle nyder konstant selskab, mens andre foretrækker kun at være sammen med nogle få udvalgte mennesker fra lidt venner til noget familie.

Men de sociale medier bugner med, at man har fundet sammen, er tager på ferie, hygger sig med en anden person – og dette gerne på ferie.

Den slags er medierne ikke blege for at skyde stort op, når det drejer sig om private personer, men når man så ikke er sammen mere, så får man det ikke at vide i ens vennekreds, fordi man antager, at der var et dårligt brud, og man blev uvenner.

Sådan behøver det jo ikke at være.

Man kan være gået fra hinanden, fordi man fandt ud af, at man havde det bedst hver og for sig, og måske ville man endda gerne opleve det der med singlerejser fra Events4singler.

Og det ikke kun fordi, det skulle være en chance for at finde en anden ny kærkommen person, men fordi man har lært, at det er sjovere at rejse alene end sammen med andre.