Byg huden op på ny med en god creme

27 april 2021
Astrid Pedersen

Går du rundt og er ked af, at din hud med alderen er blevet noget slap, trist og tør i overfladen? Så kan du med fordel finde dig en rynkecreme, som kan afhjælpe disse skavanker.

Hvordan virker en rynkecreme

En rynkecreme virker derved at den går ind og giver huden en hjælpende hånd med regenerering og heling.

Mange af de rynker, som er allermest irriterende, opstår fordi huden mister sin elasticitet og spændstighed med alderen. Dette sker som konsekvens af en faldende kollagen produktion.

Når kollagen ikke længere er til stede i huden i samme omfang som før mister huden evnen til at binde fugt. Det er derfor nødvendigt at tilføre huden fugt og næring udefra så den kan genopbygge sig selv og derved genvinde fordums blødhed og spændstighed.

Hvordan vælger jeg den rette rynkecreme?

Det kan godt være svært at skille skidt fra kanel når det handler om at finde en god rynkecreme. Markedet bugner med cremer af mere eller mindre tvivlsom karakter.

Du bør dog ikke vælge den første den bedste eller billigste rynkecreme, men gå efter en creme som er gennemtestet of derfor beviseligt har klinisk dokumenterede effekter på rynker.

En god rynkecreme vil tilføre huden den næring den skal bruge i såvel dermis som epidermis. Dette betyder at cremen skal kunne trænge dybere ind i huden end en almindelig dagcreme eller fugtighedscreme. Derfor bør du vælge din rynkecreme med omhu – ellers så er det bare penge ud af vinduet.

Din rynkecreme bør desuden være fremstillet på basis af rene og naturlige ingredienser og uden tilsætning af parabener, kunstige farve stoffer eller parfume som kan virke allergi fremkaldende eller hormon forstyrrende. Og endelig bør din rynkecreme være god og fed således at den nemt kan trænge ind i huden og holde den fugtmættet dagen lang.

Du kan finde din nye rynkecreme på vitacreme.dk.

Flere Nyheder