Drømmer du også om lange øjenvipper?

15 april 2021
Lærke L. S. Christensen

Naturligt lange øjenvipper

Du kender sikkert allerede scenariet. Du står foran spejlet og gør dig klar til en bytur, men uanset hvor mange lag mascara du lægger, er du bare ikke er helt tilfreds, med dine vippers udtryk. Hører du desværre ikke til dem, som fra naturens side har smukke, lange og buede øjenvipper? En let løsning på dette problem, kan være med et plejende vippeserum. Et vippeserum er, som navnet antyder, et serum som plejer dine øjenvipper.

Et vippeserum kan være en god investering for dig, som drømmer om voluminøse og lange øjenvipper. De fleste af os plejer allerede vores hud og hår på daglig basis, med balsam, bodylotion og solcreme, som en del af en velkendt rutine. Der er dog flere grunde til, hvorfor du bør overveje, at anskaffe dig endnu et produkt. Den tydeligste fordel ved anvendelsen af et vippeserum er, at du kan få væsentligt længere, fyldigere og mere buede øjenvipper, på en skånsom og effektiv måde.

De fleste vippeserum virker allerede efter nogle få uger, hvorefter du vil begynde at se en forskel på både mængden, længden og fyldigheden af dine vipper. En anden væsentlig fordel ved et plejende vippeserum er, at du ikke behøver at bruge lige så meget mascara, som du plejer at gøre. 

Øjenvippeserum som plejende tiltag

Øjenvipper har, i modsætning til meget andet kropsbehåring, en kort vækstcyklus. Dette betyder, at vores øjenvipper udskiftes på en cyklus mellem 30-45 dage. Denne cyklus kan variere og er afhængig af vores gener, men er ligeledes forbundet af andre hormonelle udsving, såsom stress, graviditet og overgangsalder.

Derfor er det vigtigt at passe godt på sine øjenvipper, for at undgå at de knækker og falder af. Et af de bedste tiltag du kan gøre for at undgå dette, er at købe dig et plejende vippeserum. På denne måde kan du sikre dig, at passe godt på dine øjenvipper. 

 

Flere Nyheder