Effektiv og miljøvenlig opvarmning af hele huset med en intelligent Panasonic varmepumpe

Effektiv og miljøvenlig opvarmning af hele huset med en intelligent Panasonic varmepumpe

Hvis du leder efter et billigt, energi effektivt og miljøvenligt alternativ til dit gamle olie eller gas fyr – så kan det anbefales at tage et kig på en moderne luft til vand varmepumpe. Især Panasonics varmepumper skiller sig ud fra de andre brands hvad gælder såvel drift sikkerhed som pris.

Luft til vand varmepumper fra Panasonic – et sikkert valg

Når du køber en luft til vand varmepumpe fra Panasonic, er du sikker på at få solid kvalitet for pengene. Panasonic er et brand med mange års erfaring inden for design og fremstilling af forbruger elektronik, og borger således for såvel høje standarder som et vist element af nytænkning i såvel formgivning som features. En Panasonic luft til vand varmepumpe er bygget til at holde til mange timers daglig brug, og varmer uden problemer såvel brugsvand som cirkulations vand op med en langt højere effektivitet end dit gamle fyr.

Panasonic Aqurea serien – intelligent varme fra Panasonic

Den seneste generation af luft til vand varmepumper i Panasonics produkt sortiment, er Panasonic Aqurea serien, som fås i mange forskellige varianter. Den seneste model har indbygget ventilation, hvilket betyder, at du kan bruge din Panasonic luft til vand varmepumpe til nedkøling af luften i dine stuer. Dette er særligt aktuelt under sommer hedebølger – resten af året sørger Panasonic Aqurea luft til vand varmepumpen alt vand i hele huset i rigelige mængder, selv i hårde frostgrader.

Panasonics Aquarea serie er nemlig særligt fremstillet til det kolde, skandinaviske klima og lange vintre. Og så kan du ved hjælp af en app baseret fjernbetjening styre varmen i din bolig, selv når du er langt fra hjemmet. Du kan for eksempel tænde for varmen, inden du kører fra job – så kan du komme hjem til et perfekt opvarmet hus, uden at varmen behøver at stå tændt hele dagen.

Du kan læse mere om Panasonic varmepumpe serien på billigventilation.dk