En demobil er næsten som en helt ny bil

15 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Du skal ikke tro, at en demobil er en bil, som der kun er i demofasen, så den slet ikke er blevet færdig endnu.

Her mener man sådan set, at det er en bil, som der er blevet brugt til demonstrationer; og her mener vi heller ikke den slags, hvor man er ude at råbe politikerne op.
Det er den slags demonstrationer, hvor forhandleren af bilen har den stående fremme i butikken, så man kan se, hvad det er for en.

Som regel er det endda den udgave, som der kommer med en hel del ekstraudstyr, fordi man vil vise frem, hvad bilen kan, når den har alt med.

Dog kan man så også forvente, at den allerede har været ude at køre lidt, og det kan være i forbindelse med prøvekørsler, eller den er blevet brugt som firmabil til nogle ture.

Men som regel er det nogle biler, der stort set er helt nye.

Demobil til salg

Få dig en demobil som den næste bil at køre i

Det kan jo tit være dyrt at få den seneste bil fra ny, specielt hvis man bor i Danmark med alle de afgifter.

Der er muligheder for finansiering på den ene og den anden måde, men hvis man skal sparepenge fra start af, så er der mange af de her demobiler, som der er en del billigere end dem, som der aldrig har været ude at køre eller vist frem.

Det er jo lidt som at sammenligne med en udstillingsmodel i en butik.

Man må så leve med, at der er andre, som der allerede har siddet i bilen og rørt ved den og eventuelt kørt rundt i den, men skader og rust er der mere eller mindre ikke tale om, og den slags biler kører sådan set, som var de lige kommet ud fra fabrikken.

Demobiler til salg hos Frimann Biler kan være det sted, hvor du finder din demobil næste gang.

Flere Nyheder