Få den bedste førstehjælp til dit parforhold med parterapi hos autoriseret psykolog

04 november 2020
Astrid Pedersen

Hvis dit parforhold knirker i sømmene, eller måske er ved at gå decideret op i limningen, kan det være en god idé med hjælp udefra. Det er ikke altid man selv er i stand til at overkomme de forhindringer, som har hobet sig op igennem årene – især ikke hvis diverse diskrepanser har stået på i nogen tid. Derfor kan det anbefales, at I bliver enige om hvorvidt det er smart at søge hjælp, hvorpå I i fællesskab kan finde en dygtig parterapeut.

Hvorfor skal vi gå i parterapi?

Parterapi er for jer som ønsker at redde jeres parforhold. Uanset om I er gift, samlevende eller blot i et fast forhold vil en parterapeut kunne hjælpe jer med at genfinde balancen i parforholdet og give det en frisk start.

I behøver ikke at være hårdt ramt af eksempelvis utroskab eller individuelle mentale problemer for at kunne have glæde af et parterapi forløb. Der kan være rigtig mange gode grunde til at parforholdet bliver slidt – for eksempel fysisk eller psykisk sygdom eller stress hos den ene eller begge parter, et problematisk familieliv med børn og fuldtids arbejde, eller måske blot en sur stemning som har fået lov til at løbe løbsk. Og der er mindst lige så mange gode grunde til at opsøge en parterapeut når det begynder at stramme til.

Find psykolog til parterapi i århus

Mange par vælger at benytte parterapi som en mulig redning af forholdet, således at børnene ikke skal opleve en skilsmisse. Dette er selvfølgelig al ære værd. Men faktisk kan parterapi også hjælpe jer, som har besluttet at lade jer skille, med at bevare et godt forhold under og efter skilsmissen eller samlivets ophør. Dette er nemlig også rigtig vigtigt når det handler om børnenes tarv.

Er du og din partner bosiddende i Århus kan I booke tid til en indledende parterapi session hos Psykolog Mette Ærø via hjemmesiden aarhus-psykolog.dk

Flere Nyheder