Find den bedste bedemand på Als

13 november 2020
Astrid Pedersen

Står du for at skulle begrave eller bisætte en kær ven eller et nært familiemedlem – og skal begravelsen eller bisættelsen foregå på Als? Så kan du med fordel vælge en bedemand med et godt lokalkendskab, for eksempel Als- & Broager-Sundeved Begravelsesforretning.

Hvem er Als- & Broager-Sundeved Begravelsesforretning?

Als- & Broager-Sundeved Begravelsesforretning ejes og drives af bedemand Steen Kristensen, i samarbejde med bedemand Gitte Janeke Jørgensen Kristensen. De to erfarne bedemænd har siden 2003 hjulpet efterladte pårørende til en værdig og smuk sidste afsked med deres afdøde venner eller familiemedlemmer på Als.

Hvordan kan Als- & Broager-Sundeved Begravelsesforretning hjælpe mig med begravelse eller bisættelse på Als?

Hos Als- & Broager-Sundeved Begravelsesforretning kan du forvente en seriøs og ærlig behandling, som på én og samme tid er professionel, personlig og empatisk. Als- & Broager-Sundeved Begravelsesforretning har fokus på at gøre det samlede forløb til en positiv oplevelse for de efterlevende.

Als- & Broager-Sundeved Begravelsesforretning sætter en ære i at levere en vel tilrettelagt begravelse eller bisættelse, og sætter derfor alle sejl til når det handler om at få samtlige detaljer på plads. Med hjælp fra Als- & Broager-Sundeved Begravelsesforretning er du således garanteret et stykke vel udført arbejde som følger såvel dine som din afdøde pårørendes ønske og vilje. De dygtige bedemænd hos Als- & Broager-Sundeved Begravelsesforretning har alle kompetencer i orden på såvel det faglige som det menneskelige plan.

Både Steen og Gitte sørger for gennem løbende kurser og efteruddannelse at holde deres viden ved lige op opdateret, og er således som den første bedemandsforretning i Syd- og Sønderjylland ISO9001-certificeret under brancheforeningen Danske Bedemænd. Dette er din garanti for en bedemands service som lever fuldt op til alle gældende regulativer – og du kan således være helt tryg ved at vælge Als- & Broager-Sundeved Begravelsesforretning som din bedemand på Als.

Kontakt Als- & Broager-Sundeved Begravelsesforretning via hjemmesiden https://www.als-begravelse.dk/ 

Flere Nyheder