Find priser på nye forruder til bilen her

16 marts 2021
Anne-Mette Hansen

Det er aldrig til at vide, hvornår uheldet er ude og du får smadret din forrude på bilen. Det kan være noget så uskyldigt som et stenslag, der udvikler sig. Et dyr der har ramt ruden. Eller et mindre uheld der har forårsaget det. F.eks. et træ der er faldet ned over bilens forrude. 

Uanset årsagen så er det vigtigt, at du får skiftet ruden med det samme. Så du ikke risikerer at forringe din sikkerhed, når du kører eller at ruden skulle revne helt og sprænge i stykker. 

Men hvad koster sådan en ny forrude? Hvem kan skifte den for dig? Læs med her, og få svar på dine spørgsmål.

Pris på ny forrude til bilen

Det er ikke billigt at få skiftet forruden i bilen. Derfor skal du f.eks. altid huske at få lavet dit mindre stenslag, så du ikke risikerer at skulle have ruden skiftet.

Den konkrete pris afhænger af flere faktorer:

– Hvilken bil og model du kører i

– Om det kun er forruden, der skal skiftes

– Hvem du får til at skifte ruden

Læs meget mere og find priser hos forrudepriser.dk

Sådan får du monteret en ny forrude

Ligesom så mange andre reparationer på bilen er det bedst at overlade arbejdet til en professionel. Det kan være hos dit lokale autoværksted eller hos et glasskiftefirma. 

Det er aldrig en god idé selv at begive sig ud i at skifte forruden. Det kan næsten kun gå galt. Det kræver nemlig ekspertise og det helt rette udstyr at tage den gamle rude ud og montere den nye rude sikkert og præcist. 

Der findes mange firmaer, der udfører denne service. Det kan derfor være en god idé at kontakte et par stykker og høre dem efter, hvad deres pris er. På den måde sikrer du dig, at du får den bedste pris på markedet. 

Flere Nyheder