Gode beskyttelsestips ved maling af hus

Gode beskyttelsestips ved maling af hus

Det er et større projekt at gå i gang med, når man beslutter sig for, at hele ens hus’ lokaler skal males om fra kælder til kvist af samme omgang cirka, så farverne ser ud til at være lagt nogenlunde samtidigt.

Det kan jo være, man har købt et nyt hus, hvor man vil dekorere med en helt anden farve, end de forrige ejere havde, og det skal man da bare gå i gang med.

Dog vil vi også lige henlede opmærksomheden på, at man sagtens kan bede professionelle instanser om at gøre dette for en: https://malerkanonen.dk/maling-af-hus/

Skulle man stadigvæk vælge at gøre det selv, er der mange ting, man skal huske at gøre, og den slags er der skrevet flere indlæg om, men i denne sammenhæng vil vi koncentrere os om det emne, som det er at beskytte sig godt nok.

Moderne maling er ikke i sig selv farligt, men man taler stadigvæk om at få “malerhjerne”, så det kan svare sig at tage en maske på, så man ikke indånder for meget af den harske maling, specielt hvis man maler i små lokaler.

Man kan også købe nogle billige helhedsdragter, der dækker både fra sko til håret, som man lige hopper i med ens tøj, så man er klar til at male.

De dragter kan man så genbruge, eller man kan smide dem ud efter længere tids brug, specielt hvis man har mistanke om, at der er huller i dragten, så man får maling på tøjet eller kroppen.

Nogle personer vælger dog bare at tage noget gammelt tøj på, som det ikke gør så meget, hvis der kommer maling på det, og det er heller ikke farligt at få små klatter maling på kroppen. Det er til at vaske af.

Den førnævnte maske er også smart at bruge, hvis man skal male et loft og ikke vil have maling i munden.