lad en entreprenør med egen grusgrav levere dine byggematerialer

lad en entreprenør med egen grusgrav levere dine byggematerialer

Står du for at skulle opføre en entreprise i det nordlige Jylland? Så har du som entreprenør eller bygherre højst sandsynligt brug for leverandører af bygge materialer i høj kvalitet. Og så kan du lige så godt vælge en under entreprenør med en grusgrav til rådighed.

Hvor finder jeg en leverandør af grus materiale i Hobro?

Hvis du leder efter en virksomhed som kan levere bygge materialer til din entreprise eller til dit bygge projekt, kan du med fordel kontakte Kurt & Carlo Kristensen. Kurt & Carlo Kristensen er nemlig en entreprenør og vognmands forretning med egen grusgrav i Hobro. Fra denne grusgrav leveres diverse råstoffer som for eksempel grus materialer, sand, mørtelværk og granit, og Kurt & Carlo Kristensen anvender selv disse materialer i forbindelse med eksempelvis belægning relateret til anlægs projekter.

Du kan trygt regne med at diverse bygge materialer fra Kurt & Carlo Kristensen’ grusgrav holde en solid kvalitet og lever op til alle gældende standarder. Kurt & Carlo Kristensen leverer gerne alle typer materialer fra grusgraven direkte til aftagere i Himmerland, Midtjylland og Nordjylland. Ligeledes tager Kurt & Carlo Kristensen gerne imod materialer så som ren asfalt, ren tegl og ren beton, og sørger for at genanvende disse emner på forsvarlig vis og efter alle gældende regulativer.

Andre services fra Kurt & Carlo Kristensen

Foruden leverance af grus materialer, kan du også bruge Kurt & Carlo Kristensen som vognmand og som leverandør af diverse logistik løsninger Kurt & Carlo Kristensen forestår gerne såvel gods håndtering som maskin transport og bortskaffelse af bygge affald.

Kurt & Carlo Kristensen er også ekspert i alle aspekter af byggemodning, og kan eksempelvis forestå kloakering af din byggegrund. Og så kan du altid tilkalde Kurt & Carlo Kristensen, hvis du har brug for akut snerydning, således at dit bygge projekt ikke stoppes af et kraftigt snefald.

Du kan læse mere om Kurt & Carlo Kristensen A/S og virksomhedens ydelser på cktransport.dk