Med buffet ud af huset bliver det nemmere at holde fest

15 oktober 2021
Emilie Jacobsen

advertorial

Maden er selvfølgelig en vigtig del af en fest, og det er derfor noget, som du bør tænke meget over. Det kan være fristende selv at stå for madlavningen, så du kan spare nogle penge. Det kan dog også være noget, der kommer til at tage rigtig meget tid og energi. Dermed kommer du ikke til at have lige så meget energi til selve festen og kommer måske til at løbe frem og tilbage for at ordne maden. 

For at kunne være nærværende til festen er det en god ide, at du bestiller buffet ud af huset. På den måde får du al den mad, som I skal spise leveret. Dermed behøver du ikke at tænke på noget i forhold til madlavning. Det er rigtig rart for dig, at du slipper for det. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at bestille buffet ud af huset, er Kokken og Jomfruen. Det er et stort cateringfirma, der leverer mad til det meste af Danmark. I hvert fald alle brofaste øer. De har et stort udvalg af forskellige former for buffeter, derfor kan du nemt finde den, der passer til din fest. Se mere her

Buffet til mange typer af fester 

Måske skal du ikke have så mange gæster og er derfor i tvivl om, om en buffet ikke bliver for overvældende. Kommer der så ikke til at være alt for meget mad? tænker du måske, og kan du overhovedet bestille en buffet til for eksempel seks eller ti personer? 

Hos Kokken og Jomfruen har de buffeter, hvor du kun skal bestille seks kuverter for, at det er en mulighed. Den hedder Husets Buffet, og der får du frikadeller, kylling, skinkesteg, pastasalat, grøn salat og flødekartofler. Altså et fint lille udvalg af forskellige former for retter. Dermed vil der være noget til alle i selskabet. 

Flere Nyheder