Sådan plejer du dine gamle trægulve og får dem til at se ud som nye

23 januar 2022
Kamilla Tolnø

advertorial

Er du en af de mange danskere med trægulve? Så er du sikkert allerede klar over de mange fordele, som trægulve kommer med: Et neutralt udseende og en hårdfør overflade.

Desværre holder ingenting evigt, heller ikke trægulve. Med tiden kommer de til at se slidte ud, når overfladen bliver præget af hakker, ridser og misfarvninger.

Det kan der heldigvis gøres noget ved – og det behøver ikke blive så dyrt, som du måske frygter. I modsætning til hvad man måske skulle tro, behøver du ikke lægge et nyt gulv for at få dit gamle trægulv til at se nyt ud igen.

Læs videre her, hvis du vil blive klogere på, hvordan du kan give dit gulv en kærlig behandling.

gulvafslibning på Fyn

En gulvslibning skal der til

Det smarte ved træ er, at det er et organisk materiale. Man kan derfor behandle det på mange måder og få et flot resultat ud af det.

En gulvslibning skal der dog til. Her går man ind og sliber det øverste lag af træet af, så man får fjernet den grimme og slidt overflade.

Derefter står man med åbent, friskt træ, som ser ud som nyt. Det skal derefter efterbehandles med enten olie, lak, lud eller sæbe.

Når det er gjort, vil du opleve, at dit gulv kommer til at se ud som nyt igen – for en brøkdel af prisen.

Er det noget man kan gøre selv?

Hvis man er meget handy, kan man godt kaste sig ud i at slibe og behandle sine gulve selv. Dog skal man have styr på, hvad man laver – ellers kan man gøre mere skade end gavn, hvilket kan blive dyrt på den lange bane.

Det er endda billigere end mange tror at indhente kompetent, professionel hjælp. Det kan du læse mere om og indhente dit eget tilbud inde på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-fyn/.

Flere Nyheder