Sunde tænder med hjælp fra din tandlæge

09 december 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Ønsker du at bevare dit blivende tandsæt sundt og funktionel hele livet igennem? Så sørger du sikkert for at børste tænderne hver eneste dag og rense med tandtråd.

Måske bruger du oven i købet særligt mundskyllevand for at rense ekstra og særligt meget ud i mundhulen. Men husker du også at booke tid til tandlæge besøg en eller to gange om året?

Alt for mange danskere springer tandlæge besøget over

Fra barnsben er de fleste af os vant til at besøge tandlægen hvert halvår år. Dette er nemlig en del af den obligatoriske skoletandpleje ordning som blev indført over midten af det forrige århundrede.

Med hjælp fra skoletandlægen lærte de fleste børn, som voksede op i halvfjerdserne og fremefter, at passe godt på deres tænder. De fik også at vide at det var vigtigt at gå til tandlæge og få efterset bisserne med jævne mellemrum.

Desværre er der mange voksne danskere som ikke følger dette råd. Og som en konsekvens heraf oplever mange mennesker problemer med tænderne.

Lad tandlægen hjælpe med at forebygge tand problemer

Dette er rigtig ærgerligt – især fordi de fleste af disse problemer sagtens kunne undgås. Din tandlæge kan hjælpe dig med at forebygge de mest almindelige tandsygdomme og lidelser som for eksempel karies og parodontose samt en lang række andre dårligdomme.

Alt hvad du skal gøre er at måde op i klinikken mindst en gang om året og få kigget tænder og tandkød igennem. Ved samme lejlighed får du en grundig tandrensning som efterlader dine tænder skinnende blanke og din ånde frisk. Og så behøver du ikke at bekymre dig om tandpine eller betændelse i tandkødet.

Find din lokale tandlægeklinik i Næstved

Leder du efter en dygtig tandlæge i Næstved kan du finde hvad du søger hos Tandlægerne Dickow & Lindkær – klik ind på https://dltand.dk/ og book tid.

Flere Nyheder